1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

6. kolo , 27. září 2014, FK Blansko - Tatran Kohoutovice

FK Blansko

1:1

Tatran Kohoutovice

Poločas: 0:1
Branka: Ševčík

V utkání proti lídrovi tabulky jsme spoléhali na zkušenost a vyspělost starších hráčů. Vstup do utkání jsme měli opatrný, mírně aktivnější byli hosté. Ti se také ve 12. min. ujali vedení, když naši obránci podcenili centrovaný míč do vápna, čehož využil hostující útočník k překonání Zdeňka Veselého - 0:1.

Poté se hra až do 29. min. odehrávala ve středu pole. Následně jsme začali mít více ze hry a vytvořili jsme si tlak, kterému soupeř do odolal až do konce prvního poločasu.

ihned po zahájení druhého poločasu po faulu na Tomáše Kouřila zahrával před vápnem kapitán Radek Souček slibný přímák, který však skončil nad břevnem. I nadále jsme převzali iniciativu a soupeře přehrávali. Dočkali jsme se zasloužené odměny v 51. minutě. Po centru Richarda Němce nezaváhal klasicky náš střelec Radim Ševčík - 1:1.

Po této brance se už Kohoutovice jen bránily a brankáře Veselého téměř neohrozily. Naší slabinou je bohužel v současné době neproměňování brankových příležitostí. I tak musím opět tým pochválit za výkon v utkání, jehož úroveň ocenil i hlavní rozhodčí Strya. Věřím, že hráči zopakují tento výkon i v následujících utkáních. V sobotu zajíždíme na horkou půdu Veselí nad Moravou, loňského vítěze Krajského přeboru.