1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

7. kolo , 4. října 2014, FC Veselí nad Moravou - FK Blansko

FC Veselí nad Moravou

1:7

FK Blansko

Poločas: 1:3
Branky: Mlčoch 2, Ševčík 2, Kouřil, Rek, R. Souček

Soupeře, který v minulém kole porazil ambiciózní Kuřim, jsme zaskočili hned z prvního útoku. Radim Ševčík vybídl ve 30. sekundě přesnou přihrávkou před pokutovým územím MICHALA MLČOUŠKA, který zamířil do černého - 0:1.

Bohužel jsme podobně jako v předchozích utkáních hráli v úvodu nepozorně, čehož Veselí využilo ve 4. min., kdy brankáře Veselého překonal KOHOUTEK - 1:1. Postupně jsme se opět dostali do hry. Ve 12. min. prošel přes dva obránce RADEK SOUČEK a střelou k pravé tyči ztrhl vedení opět na naši stranu - 1:2.

Ve 23. min. vyrazil domácí brankář pokus Radima Ševčíka, na dorážku MICHALA MLČOUŠKA byl však již krátký - 1:3. Od té chvíle již byl na hřišti pouze jeden tým. Ve 31. min. po průniku Michala Mlčouška chytil domácí brankář pokus Radka Součka, naše následné čtyři pokusy v krátkém sledu skončily vždy rohovým kopem.

Ve 32. min. vyslal ze své kopačky tvrdou střelu Tomáš Kouřil, ale domácí brankář bravurně zasáhl.

Po přestávce jsme ve 36. min. zvýšili své vedení, když brejkovou akci Tomáše Kouřila zakončil přesnou střelu levačkou ALEXANDR REK - 1:4. V 66. min. pak naši pátou branku přidal přidal TOMÁŠ KOUŘIL - 1:5. V 51. min. byl na konci kombinační akce RADIM ŠEVČÍK, který si položil brankáře a střelou do prázdné branky navýšil vedení Blanska - 1:6.

Konečnou podobu výsledku dal v 60. min. po faulu na Tomáše Kouřila RADIM ŠEVĆÍK, který proměnil následný pokutový kop - 1:7.