1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

11. kolo , 1. listopadu 2014, FK Blansko - FC Slovan Brno

FK Blansko

13:0

FC Slovan Brno

Poločas: 8:0
Branky: Kouřil 3, Mlčoušek 3, Ševčík 2, R. Souček 2, Němec 2, J. Souček

Závěrečné podzimní utkání jsme zvládli s přehledem. Poslední tým tabulky nás výrazněji neohrozil a otázkou tak pouze bylo, kolik branek nastřílíme. Slovan se bránil a náši kluci hledali recept, jak vstřelit branku. Hráči se pokoušeli prosadit téměř výhradně individuálně, což v mnoha případech vyznívalo spíše sobecky. Pro zklidnění naší hry jsme proto dali šanci náhradníkům. Opět nastoupili mladší žáci Bartoš a Koňařík, kteří si počínali sebevědomě.

Střelecky se tentokrát dařilo i naší dvojici útočníků. Oba zaznamenali hattrick. Škoda, že se jim takto nedařilo proti silnějším týmům. Premiérový gól vstřelil za starší žáky Jakub Souček. Spousta dalších útočných akcí vyšla gólově naprázdno a tak je konečný výsledek pro soupeře ještě milosrdný.

Přezimujeme na pěkném 3. místě s bilancí 7 vítězství, 2 remízy, 2 porážky, skóre 53:11. Za tento počin patří celému týmu pochvala.