1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

5. kolo , 6. září 2014, SK Žebětín - TJ Sokol Bořitov

SK Žebětín

3:0

TJ Sokol Bořitov

Poločas: 2:0
Branky: 8. Čechura, 30. Havelka, 72. Zavřel

Sestavy

Náhlík - V. Jelínek, Buček, Ingr, Hejlek (C) - Čechura, Jabůrek, Havelka, Zavřel - Fous, Hráčský (64. Šeptun)
Náhradníci: Šika, Richter, Válka, Mich. Pokorný, Šeptun, Toman
Trenér: Roman Zavřel

F. Němec - Málek, M. Jelínek (C), Vágner, T. Hrazdíra - T. Sodomka, M. Hrazdíra, Kopecký, M. Beneš - Jarůšek, Bezděk
Náhradníci: Knies
Trenér: Antonín Kolář st.

Farmářský celek z Bořitova odehrál v Žebětíně nešťastné utkání. Přestože svěřenci trenéra Antonína Koláře drželi častěji míč na svých kopačkách, jejich akcím scházel důraz v pokutovém území a také efektivita. Soupeř, v jehož sestavě nastoupil i bývalý hráč Blanska Jakub Fous, trpělivě vyčkával na chyby a hrozil převážně po rychlých protiútocích.

Klid na jeho kopačky navíc přinesla 8. min., kdy se povedenou střelou prezentoval Václav Čechura - 1:0. Ještě před tím se šikovně uvolnil ve vápně Tomáš Jarůsek, akce skončila rohovým kopem. V 6. min. pak střelou z hranice vápna neuspěl Tomáš Kopecký.

V 19. min. předvedl povedenou střelu z uctivé vzdálenosti kapitán Bořitova Miroslav Jelínek, brankář Náhlík míč s vypětím všech sil vyrazil nad branku. Ve 30. min. další chybu v rozehrávce potrestal po samostatném úniku povedeným blafákem brankáři Němcovi Ivo Havelka - 2:0.

Ani po změně stran se hostům přes zvýšené usilí skórovat nepodařilo. Naopak v 58. min. pálil po dalším brejku Havelka těsně vedle. V 64. min. se podobně na opačné straně vedlo při zakončení hlavou M. Jelínkovi. Skóre zpečetili Žebětínští v 72. minutě. Čechura po vyhraném souboji vyslal po pravé straně střídajícího Šeptuna, který předložil míč na zlatém podnosu Romanu Zavřelovi, který střelou do prázdné branky uzavřel účet uktání - 3:0.

Následující utkání

6. kolo, neděle 14. 9. 2014, 16:00
TJ Sokol Bořitov - FC Miroslav
hřiště TJ Sokol Bořitov

Dohrávka, 4. kolo, středa 17. 9. 2014, 17:00
TJ Sokol Bořitov - RAFK Rajhrad
hřiště TJ Sokol Bořitov