1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

9. kolo , 5. října 2014, TJ Sokol Bořitov - Sokol Dobšice

TJ Sokol Bořitov

4:1

Sokol Dobšice

Poločas: 1:1
Branky: 20., 46. z pen., 71. a 78. Jarůšek - 5. Stehlík z pen.

Po dohrávaném středečním utkání proti Miroslavi, kdy jsme úplně zničili faremní hřiště, jsme hledali variantu, kde zápas proti Dobšicím odehrát. Touto cestou bychom chtěli poděkovat za vstřícný postoj blanenského klubu, který nás nechal odehrát zápas na stadionu na Údolní. Hřiště bylo mimochodem excelentně připravené.

Jako první se dostal do zakončení soupeř, ale jeho střela ze 3. min. cíl nenašla. V 5. min. nakopnutý míč do vápna trefil M. Beneš nejprve nohou, následně se mu odrazil na ruku a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten proměnil STEHLÍK - 0:1.

V 8. min. střílel po úniku Buchty těsně vedle Machorek. Stejný hráč následně z trestného kopu nastřelil pouze zeď. Ve 14. min. sám před brankářem přestřelil branku z úhlu Jarůšek. O čtyři minuty později skončil podobně trestný kop kapitána Jelínka. Ve 20. min. Buchta nádherně prostrčil míč na Jarůška, který trefil připraveného brankáře. O dvě minuty později se TOMÁŠ JARŮŠEK uvolnil po autovém vhazování a povedenou střelou obstřelil brankáře - 1:1.

Ve 28. min. posadil Knies míč po standardce na hlavu Jelínka, který mířil těsně vedle. V 41. min. po dalším průniku Buchty se mezi tři tyče nepodařilo zamířit Machorkovi. Poté střelu agilního Buchty brankář vyrazil na roh. Těsně před odchodem do kabin byl po rohovém kopu ve vápně faulován Jelínek, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.

Nástup do druhé půle mělo mužstvo výborný. Hned ve 46. min. byl opět po rohovém kopu faulován ve vápně Jelínek a tentohrát rozhodčí nařídil penaltu. Zodpovědnost na sebe vzal TOMÁŠ JARŮŠEK a chladnokrevně ji proměnil - 2:1.

I nadále se hrálo podle not Bořitova. V 52. min. Knies z přímého kopu branku minul. V 55. min. hasil po našem rohu možný brejk hostů dobrým zákrokem obránce Jakubec. V 59. min. po dlouhém nákopu Němce vnikl do malého vápna Knies, hostující brankář byl připraven. V 71. min. po nakopnutém míči do vápna si nádherně přehodil obránce TOMÁŠ JARŮŠEK a z voleje završil čistý hattrick - 3:1.

V 72. min. se dobře hrajícímu Kniesovi z velkého vápna nepodařilo trefit odkrytou branku. Po velkém tlaku v hostujícím vápně v 75. min. Jelínek hlavou trefil po rohovém kopu pouze brankaře. V 78. min, prošel jako nůž máslem hostující obranou střídající P. Beneš, po zblokované střele byl opět na svém místě TOMÁŠ JARŮŠEK, který dorážkou do prázdné branky počtvrté rozvlnil síť - 4:1.

V 82. min. trefil hrdina utkání z přímého kopu zeď. Závěr zápasu již Bořitov dohrál s přehledem a oslavil tak důležitý zisk tří bodů.

I přes oslabení týmu o dva hráče Michala a Tomáše Hrazdíry, kteří ukončili hostování se vedení Bořitova alespoň na 4 utkání podařilo zajistit náhradu v podobě Martina Nováka z Rosic. Chceme poděkovat všem hráčům, kteří utkání odehráli a zasloužili se o vítězství nad třetím týmem tabulky.

Reportáž ze středečního utkání TJ Sokol Bořitov - FC Miroslav si můžete přečist zde: http://www.fkblansko.cz/zapas.asp?ID=1677