1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

18. kolo , 19. dubna 2015, TJ Sokol Bořitov - SK Žebětín

TJ Sokol Bořitov

1:0

SK Žebětín

Poločas: 1:0
Branka: T. Hrazdíra
Rozhodčí: Zaplatilová - Kudělka, Barešová
Diváků: 80

Sestavy

Němec - M. Hrazdíra, Mareček, Jelínek (C), Bezděk - T. Hrazdíra (62. Zavoral), Kopecký, Knies (90+1. Málek), A. Vašák (75. Machorek) - M. Zouhar - Jarůšek
Náhradníci: Zavoral, Málek, Machorek
Trenér: Radek Sedláček

Vlasák - V. Jelínek, Ingr (C), Buček, Hejlek - Zavřel, Čechura, Havelka, Kocman - Fukar, Hrazský
Trenér: Roman Zavřel

K tomuto utkání jsme přistoupili zodpovědně. V kabině byla hodně bojovná nálada, kterou svým výkladem hráčům naordinoval trenér Sedláček. Mimo taktických pokynů hlavně zdůrazňoval, že dnes neuspěje fotbalová krása, ale srdce, bojovnost a důraz. Je dobře že se toto vše přeneslo i na hřiště.

Po celý zápas se hráči povzbuzovali a hecovali k co nejlepšímu výkonu. Byli důraznější a tvrdší v osobních soubojích, výborně napadali soupeřovu rozehrávku a dobře obsazovali protihráče.

Jedinou branku utkání s pomocí teče hostujícího stopera vsítil Tomáš Hrazdíra, po samostatné akci střelou k pravé tyči. Obě mužstva si vytvořila mnoho šancí, oba brankáři však již za svá záda žádnou střelu nepropustili. Za nasazení a přístup je třeba pochválit všechny hráče. K dobrému průběhu utkání s vím výkonem přispěla i trojice rozhodčích.

Následující utkání

19. kolo, sobota 25. 4. 2014, 16:00
FC Miroslav - TJ Sokol Bořitov
hřiště FC Miroslav