1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

22. kolo , 16. dubna 2016, FK Blansko - FC Sparta Brno

FK Blansko

0:0

FC Sparta Brno

Poločas: 0:0
ŽK: 70. D. Šmerda - 18. Martini, 33. Zdražil, 70. Kubeš
ČK: 33. M. Sehnal - 36. Martini (po 2. ŽK)
Diváků: 60
Rozhodčí: Pleskač - Řezníček, Růžička

V dalším domácím zápase nás čekal posílený a na jaře velmi dobře hrající tým Sparty Brno.

Od začátku se hrál bojovný, ale nepříliš kvalitní fotbal. Do první nebezpečné akce se dostal soupeř, když Tran vnikl s míčem nebezpečně po levé straně do našeho pokutového území, jeho přízemní centr ale nenašel adresáta. V 18. minutě si naběhl za záda hostující obrany Mlčoušek, skákající míč však z dobré pozice trefil pouze do tyče. V dalším průběhu prvního poločasu jsme zahrávali řadu rohu i přímých kopů, ty se nám však v tomto utkání vůbec nedařily.

Ve 33. minutě byl za hrubé nesportovní chování v přerušené hře vyloučen Sehnal a s námi to nevypadalo vůbec dobře. Naštěstí se hned o tři minuty poměr sil na hřišti vyrovnal, když byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Martini.

Ve druhém poločasu pokračoval na hřišti boj, fotbalu bylo k vidění málo. Za zmínku stojí pouze Prudilova šance v 66. minutě když postupoval z levé strany na soupeřovu branku. Jeho nepříliš důraznou střelu však vyrazil Bílý na roh.