1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

19. kolo , 30. dubna 2011, FK Blansko B - FK Černá Hora

FK Blansko B

1:1

FK Černá Hora

Poločas: 0:1
Branky: 60. Hanskut - 4. Němec

Hostující mužstvo z Černé Hory přijelo do Blanska po zisku devíti jarních bodů s odhodláním získat další body. Tuto snahu korunovalo hned ve 4. minutě, když se střelou z dálky do šibenice prosadil Němec. Celý zbytek prvního poločasu pak byl vyrovnaný bez šancí na obou stranách.

Druhý poločas začal dobře pro domácí, vyvinuli tlak a brankou Hanskuta z 60. minuty se nadechli k dalšímu náporu. Hra byla v režii domácích a až do vyloučení Matušky v 70. min. byli lepším týmem. Poté se hosté snažili strhnout vítězství na svoji stranu. Šťastnější nakonec mohli být Blanenští, kdyby krásnou střelu Bezděka z voleje v 78. min. hostující brankář zázračně nevyrazil.

Do konce zápasu se již skóre nezměnilo a hostující Černá Hora tak uhrála desátý bod jara, zatímco na podzim jich získala pouhých osm.