1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

20. kolo , 8. května 2011, Ochoz u Brna - FK Blansko B

Ochoz u Brna

5:0

FK Blansko B

Poločas: 3:0

Ochoz u Brna před utkáním s blanenskou rezervou uhrála na jaře 10 bodů a rázně tak vykročila za záchranou. V podobném duchu pokračovali domácí i na začátku utkání. Již v 9. min. se po standardní situaci a přesnému zakončení na zadní tyči ujali vedení. Další šanci ve 14. min. zlikvidoval brankář Trubák. Za šest minut domácí přelstili i brankáře Blanska, na brankové čáře hasil požár Antal, který míč vykopl do bezpečí.

Ochoz se druhé branky dočkala záhy, když po kolmici za obranu domácí útočník obstřelil Trubáka. Poté domácí přepustili iniciativu Blansku, čehož využili postupně dvakrát Beneš, jehož střely si cíl nenašly a také Bezděk. Jeho trestný kop ve 37. min. brankář domácích chytil. Bohužel domácí přidali do přestávky ještě jednu branku a to sice ve 43. min., kdy do rozhozené obrany vnikl nabíhající útočník a přízemní střelou zvýšil na 3:0.

Ihned po změně stran mohl skóre zkorigovat kapitán Pernica, který po centru Svobody hlavičkoval těsně nad. Blansko poté v krátkém sledu dvakrát vystřídalo, nevíc se poté zranil i Bezděk a tak se na hřiště dostal také trenér Blanska Roman Jančiar. Ani s jeho pomocí nedokázali Blanenští s výsledkem pohnout ve svůj prospěch.

Naopak domácí v 75. min. využili hry vabank a zcela volný hráč zakončoval brejk do prázdné branky - 4:0. Výsledek pak domácí završili z penalty, když Beneš v 82. min. fauloval unikajícího soupeře.