1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

15. kolo , 3. dubna 2011, Hodonín-Šardice B - FK Blansko

Hodonín-Šardice B

2:1

FK Blansko

Poločas: 0:0
Branka: Blažek F.

Sestavy

není

Matuška - Študent, Blažek O. (C), Zemach, Šmerda - Keprt, Blažek F., Pernica, Loula - Semčuk, Kohút
Náhradníci: Šíbl
Trenér: Michal Šenkeřík

V Hodoníně jsem očekával, že se nám podaří vyhrát. Absence několika hráčů nás donutily odehrát utkání v zúženém počtu s brankářem v poli a zraněným L. Šíblem na lavičce. Navíc Filip Blažek s Dominikem Študentem odehráli další utkání i za mladší žáky, kterým se podařilo vyhrát - pochvala! Filip Blažek se ve druhém poločase navíc trefil nádhernou střelou z dálky a poslal nás do vedení. Po minulém utkání v Boskovicích byl pro mě již podruhé nejlepším hráčem na hřišti, paradoxně je i nemladší.

První poločas vyzněl pro nás. Hned z prvního útoku se dostal před brankáře neohroženě Jurij Semčuk, bohužel neproměnil. Podobně se mu vedlo o chvíli později, nepodařilo se skórovat ani druhému útočníkovi Martinu Kohútovi. Koncovka byla bolestí útočníků i v předchozím utkání. Naši snahu vstřelit branku jsme tak koncentrovali do druhého poločasu.

Dvacet minut před koncem vzal na sebe zodpovědnost Filip Blažek a dal již zmíněnou branku. Nikdy bych nevěřil, co bude následovat. Soupeř se dostal do našeho obranného pásma a podařilo se mu vytěžit rohový kop. S naší markantní výškovou převahou jsme odvrátili míč hlavou pouze na penaltu, kde byl nehlídaný hráč a střelou mířil naštěstí na dosah rukou Jendy Matušky, který bravurním zákrokem vyrazil na další roh. Z něho už nás soupeř bohužel potrestal, protože se opakovala stejná situace.

Věřil jsem, že vítěznou branku se nám podaří vstřelit nám. Bohužel, když jsme po obdržené brance rozehráli, soupeř ihned získal míč a navíc vybojoval další roh. Po něm jsem si nejprve myslel, že mi někdo pustil opakovaný záznam inkasované branky v naší síti, ale na ukazateli naskočil stav 2:1. Obdržet dvě branky jako přes kopírák během dvou minut se jen tak nevidí. Naše snaha v posledních deseti minutách už k ničemu nevedla a soupeř tak mohl radovat z vítězství.

Jeden získaný bod ze dvou odehraných utkání je pro nás velmi málo, navíc nás teď čeká série těžkých utkání se soupeři před námi.