1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

6. kolo , 12. září 2009, FK Blansko - FC Moravský Krumlov

FK Blansko

5:1

FC Moravský Krumlov

Poločas: 2:0
Branky: 2 Zouhar, 2 Blatný, Rek

Sestavy

Hlaváček - Jarůšek, Cupal (45. Juránek), Rek, Paděra – Šplíchal - Sedláček, Zouhar (C), Vašák ( 67. Píštělka), Blatný – Bayer (60. Majer) Náhradníci: Juránek, Majer, Píštělka, Hepp, Juran Trenér: Michal Polák

není

Do dalšího domácího utkání jsme po dvou remízových utkáních vstupovali s hladem po vítězství. Chtěli jsme Krumlovu vrátit smolnou porážku 0:1 z jara, která nás dlouho mrzela.

V 7. minutě Zouhar za vápnem nachystal míč na penaltu Šplíchalovi, který z první přestřelil. V 11. minutě Blatný zahrával rohový kop, nakroutil ho do branky a důrazný Zouhar zasadil míč do sítě - 1:0. V 25. minutě po zahrávaném rohu Blatného, hostující hráč odvrátil míč na velké vápno spoluhráči, který nešťastně vrátil balón za sebe na volného Reka, který sám před brankářem zakončil po zemi k tyči - 2:0. V 33. minutě zahrával Jarůšek přímý kop, nacentroval na nabíhajícího Reka, který dal hlavou nad branku. V 35. minutě po pěkné kombinační akci vystřelil Vašák z 25 metrů těsně nad branku. V 36. minutě dali hosté dlouhý míč za naši obranu, Hlaváček to před útočníkem vyřešil včasným vyběhnutím a uklidil míč do autu.

Ve 49. minutě se zhostil Paděra volného přímého kopu z poloviny hřiště, nacentroval ho na penaltu Zouharovi, který zpracoval a mezi dvěma bránícími hráči se uvolnil a zavěsil do sítě - 3:0. V 51. minutě Šplíchal vybídl skvělým brejkem zleva Blatného, který zatáhl do vápna a vybíhajícího brankáře krásně obhodil - 4:0. V 59. minutě Vašák vysunul pěkným pasem Sedláčka, ten nacentroval na Šplíchala, který hlavou orazítkoval břevno a důrazný Blatný dorazil - 5:0. V 73. minutě Juránek nahrál těžký míč Paděrovi, který si ho přizvedl a neporadil si s důrazným hostujícím útočníkem, který se dostal do vyložené šance. Hlaváček zasáhl výborným reflexivním zákrokem. V 75. minutě po nedorozumění našich obránců se hostující útočník dostal do zakončení a překonal Hlaváčka. Dobíhající Píšťelka ve skluzu míč z branky vykopnul, ovšem míč asi pár centimetry překročil brankovou čáru a pomezní ukázal gól - 5:1. V 78. minutě dostal míč Šplíchal, který razantní střelou z 20 metrů protáhl hostujícího gólmana. V 81. minutě hostující hráč dal míč za obranu útočníkovi a Hlaváček si nadvakrát s míčem poradil. V 84. minutě dostal přihrávku na velké vápno Mayer, který přeloboval vyběhnutého brankáře a všichni včetně hráčů hostí sledovali, jak míč končí pouze na břevně.