1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

10. kolo , 10. října 2009, FK Blansko - FC Kuřim

FK Blansko

3:1

FC Kuřim

Poločas: 2:0
Branky: 2 Sedláček, Rek

Sestavy

Juran – Píštělka, Rek, Šplíchal, Paděra (60. Juránek) - Sedláček, Vašák (80. Cupal), Zouhar, Blatný – Majer (67. Bayer), Jarůšek (89. Hudec) Náhradníci: Bayer, Cupal, Juránek, Hudec, Hepp, Kyzlink Trenér: Michal Polák

není

Kuřim měla ve velice našlapané tabulce před dnešním zápasem o bod víc než my a zaujímala druhou příčku. Dalo se očekávat vyrovnané utkání. Předcházel mu vytrvalý déšť a nastoupilo se tak podmáčený terén.

Začali jsme ve velice svižném tempu. Už v 1. minutě poslal Blatný přízemní centr do vápna, který Jarůšek ve skluzu těsně minul. V 6. minutě Zouhar dostal přihrávku na velké vápno, kde se uvolnil k brance a naservíroval na penaltu Majerovi, který ve výborné pozici nepřekonal brankáře hostí. Z následně zahrávajícího rohového kopu se k hlavičce dostal Rek a krásně zamířil k tyčce - 1:0. Ve 13. minutě Jarůšek zatáhl míč po levé straně, nacentroval na nabíhajícího Sedláčka do vápna, který nezaváhal a vsítil druhý gól - 2:0. Ve 39. minutě po trestném kopu hostí se odrazil míč k hostujícímu hráči, který zakončil těsně vedle. Ve 41. minutě po centru do našeho malého vápna osamocený hostující hráč na míč nedosáhl. Ve 42. minutě jsme zahrávali přímý trestný kop z poloviny hřiště, kterého se ujal Paděra. Nacentroval míč do vápna, kde se nejlépe zorientoval Rek, který se dostal k hlavičce, ale tentokrát si brankář poradil.

Ve 46. minutě Vašák krásně prostrčil míč mezi obránci a vybídl Jarůška ke gólové šanci. Ten se ocitl sám před brankářem, kterého pouze nastřelil. Ve 48. minutě zaspala naše obrana a naplnilo se rčení „Nedáš, dostaneš“. Osamocený hostující útočník dostal míč po naší levé straně, zatáhl ho a nacentroval na svého spoluhráče, který hlavičkoval na zadní tyč, kde si důrazně počínal další hráč hostí, který zkorigoval výsledek - 2:1. V 55. minutě Zouhar krásně vybídl Majera do gólové šance, ale ten těsně minul. V 62. minutě se opět Majer dostal do výborné pozice, ale tentokrát ho vychytal hostující brankář. V 80. minutě vybídl Zouhar krásnou přihrávkou Sedláčka, který šel sám na brankáře a v zakončení se nemýlil - 3:1. V 85. minutě naposledy zahrozili hosté z přímého volného kopu za hranicí velkého vápna, krásným zákrokem si s míčem Juran poradil.