1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

12. kolo , 24. října 2009, FK Blansko - FC Sparta Brno B

FK Blansko

4:0

FC Sparta Brno B

Poločas: 3:0
Branky: Jarůšek, Zouhar, Majer, Hudec

Sestavy

Kyzlink – Cupal, Rek, Šplíchal, Paděra (60. Juránek) - Sedláček, Zouhar, Vašák, Blatný (70. Hudec) – Majer (65. Bayer), Jarůšek Náhradníci: Juránek, Bayer, Luner, Hudec, Juran Trenér: Michal Polák

není

Dnešní utkání bylo pro nás velice důležité. Sparta zaujímala třetí příčku v tabulce a měla o dva body více než my. Dva týdny už trénujeme na škváře a bylo jasné, že na ní proběhne i poslední domácí utkání podzimu. Hráči z toho samozřejmě moc nadšeni nebyli.

V 5. minutě, po přihrávce od Sedláčka, se sám před brankářem ocitl Jarůšek, ale mířil nad branku. Vše si zopakoval v 7. minutě, když z výborné pozice mířil opět nad. V 15. minutě poslal Zouhar aktivního Jarůška na brankáře hostí, kterého nejprve nastřelil a odražený míč mu nečinilo problém umístit do branky - 1:0. V zápětí se Jarůškovi ještě podařilo několikrát ohrozit branku hostů ze slibných příležitostí, ale gól se mu bohužel vsítit nepodařilo. Ve 29. minutě prošel Zouhar vápnem a na podruhé se mu podařilo prostřelit brankáře - 2:0. Ve 30. minutě Jarůšek nacentroval na ideálně postaveného Blatného, který z první přestřelil. V 36. minutě narazil Jarůšek hlavou Sedláčkovi, který povedenou střelou k tyči protáhl brankáře hostů. Ve 45. minutě hostující obránce kontroloval míč do zámezí, ale důrazný Sedláček dokázal zdánlivě ztracený míč vybojovat a naservíroval ho na malé vápno nabíhajícímu Majerovi, který se nemýlil - 3:0.

Od začátku druhé půle byla Sparta iniciativnější a podařilo se jí nás zatlačit do defenzívy. I přes to si dokázali vytvořit pouze dvě slibné příležitosti. V 50. minutě přišel centr do našeho vápna, který podskočil Blatný a osamocený hráč hostí z voleje přestřelil naši branku. V 58. minutě se blýsknul Kyzlink nádherným zákrokem, když reflexivně chytil míč směřující do šibenice naší branky. V 81. minutě vybojoval Sedláček míč, vyslal Bayera, který zatáhl a poslal střílený centr na zadní tyč. Osamocený Hudec bez obtíží vsítil gól - 4:0. Závěr utkání se dohrával v klidném tempu.