1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

5. kolo , 4. září 2011, FK Blansko - 1.FC Brno "B"

FK Blansko

2:2

1.FC Brno "B"

Poločas: 1:1
Branky: Zouhar, Michalík

Břeclav se před našim vzájemným utkáním krčila na posledním místě tabulky s nulovým bodovým ziskem.

Papírově slabší soupeř nás rychle vyvedl z omylu a již ve 3. minutě se dostal do vedení povedenou střelou k pravé tyči. O vyrovnání se postaral tradičně Michal Zouhar, který se dostal k odraženemu míči a z hranice vápna přízemní střelou rozvlnil síť.

Do druhého poločasu naskočil Michal Skoupý a hru oživil, dostali jsme se do několika pološancí, ale bohužel žádnou jsme nedotáhli. Dočkali jsme se po jednom z rohových kopů, když míč propadl k volnému Michalíkovi a ten nedal hostujícímu gólmanovi šanci.

Konec utkání jsme mohli dohrát v klidu, místo toho jsme se hnali bezhlavě do útoku a ztráceli jednoduché míče. Konec zápasu se hodnotí velmi težko. Ve 2. min. nastavení jsme nepohlídali autové vhazování a díky nedůrazu snad pěti hráčů dala Břeclav vyrovnávací branku z brejku - za branku rozhodně nemohl rozhodčí.