1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

6. kolo , 11. září 2011, FK Blansko - FC Slovan Havlíčkův Brod

FK Blansko

0:3

FC Slovan Havlíčkův Brod

Poločas: 0:1

V utkání s Havlíčkovým Brodem jsme se dostali do několika stoprocentních šancí. Snad pětkrát jsme šli sami na branku, ale buď jsme netrefili branku, nebo nás vychytal hostující brankář.

Soupeř nás potrestal z ojedinělé akce. Střela z hranice vápna která mířila doprostřed branky překvapila Pokorného - 0:1.

V první čtyřicetiminutovce jsme měli sice převahu na šance, ale naše hra nebyla příliš pohledná. Chyběla mezihra a spousty míčů jsme se někdy až alibisticky zbavovali.

Druhou půli jsem začali dobře, ale postupem času jsme přenechali iniciativu soupeři, který byl důraznější a měl větší vůli po vítězství. Nám se navíc rozpadla organizace hry. Místo abychom při obrané fázi zhušťovali hru, tak jsme hráli na 70 metrech.

Další velký problém byl, že nám vůbec nefungovala zóna a kluci hráli spíše na předstopera a stopera. K tomu stylu se ale vracet nechceme a budeme na tom muset ještě hodně zapracovat. Díky všem těmto chybám jsme ještě dvakrát inkasovali a bylo vymalováno - 0:3.