1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

9. kolo , 1. října 2011, FC Viktoria Otrokovice - FK Blansko

FC Viktoria Otrokovice

2:4

FK Blansko

Poločas: 0:0
Branky: Michalík 2, Gracias, Vymazal

Zápas začal oboustranně opatrně, domácí měli mírnou převahu i tak jsme se dostali do první velké šance. Po centru Michalíka se ocitl sám před brankou Šafařík jenže hlavou neskóroval. Poté se dostali domácí do tlaku, který jsme přečkali bez úhony. Do kabin se odcházelo za stavu 0:0.

Po přestávce jsme se dostávali do příležitostí a hned ve 44. min. chytře hlavou po centru Blažka st. překonal domácího brankáře Gracias - 0:1.

Bohužel hned po rozehrávce využili domácí naši nekoncentrovanosti k vyrovnávací brance - 45. min. - 1:1. Stále jsme měli více ze hry a v 65. min. po rohu Blažek ml. nastřelil břevno. Domácí se dostali do brejku a po nedorozumění našich obránců se ujali vedení 2:1.

Naštěstí nás inkasovaná branka nepoložila a neustále jsme zvyšovali útočnou aktivitu. V 67. min. se podařilo vyrovnat Vymazalovi, který v 56. min. nahradil Bláhu - 2:2. Poté se prosadil hlavou i aktivní Michalík v 69. min. byl stav 2:3.

Naši převahu narušovali domácí jen ojedinělými protiútoky. Po jednom z nich se hnal sám na naši branku domácí útočník, ale brankář Pokorný nás podržel. Dále jsme se tlačili před branku. Konečnou podobu výsledku dal v 80. min. svoji druhou brankou v utkání Michalík po uvolnění Zouhara - 2:4. Třetí výhra v řadě nás tak vynesla do horní poloviny tabulky.