1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

3. kolo , 3. září 2011, FK Blansko - FC Boskovice - Letovice

FK Blansko

3:2

FC Boskovice - Letovice

Poločas: 2:1
Branky: Loula 3

V okresním derby se podařilo získat cenné vítězství. Oproti zápasu v Bohunicích jsme nastoupili s zúženým kádrem.

V úvodu utkání jsme měli převahu a neproměněné šance byly paradoxně potrestány brankou z kopačky bývalého spoluhráče našich kluků Lukáše Závodného po chybě v obraně - 0:1.

Podařilo se nám srovnat Ivo Loulem a dostat se znovu do hry - 1:1. Po pěkné akci, kdy Martin Kohút prošel po lajně, ze které se mu podařilo najít přesným centrem opět Ivoše a ten se hlavou nemýlil, jsme se ujali vedení - 2:1.

Po poločase, ve kterém jsem nabádal ke vstřelení pojistné branky, se stal pravý opak a opět to byl Lukáš Závodný, který si pohrál s naší obranou a srovnal na 2:2. Tomuto momentu však určitě nepomohl náš předchozí špatný přechod do útoku!

Boskovičtí se samozřejmě hecli a snažili se urvat co nejvíce. Ještě, že se nám podařilo ze standardní situace opět dostat do vedení, kdy po centru Jirky Maňouška a mazáckém lobu Iva Louly, který přelstil dobře chytajícího brankáře Loukoty završil svůj hattrick, to bylo 3:2. Potom už jsme se k ničemu nedostali a stálo nás mnoho sil ubránit výsledek.

Na konci zápasu jsem se mohl spolehnout na některé jedince, kteří dali do hry něco navíc a tím mne mile potěšili. Byla to znovu prověrka pro některé hráče, kteří budou muset přidat (herně i fyzicky), aby srovnali krok s ostatními.

Tři body jsou dobrou vzpruhou pro další mistrák, ve kterém nás čeká opět v domácím prostředí pravidelný rival ze Svratky Brno.