1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

7. kolo , 1. října 2011, FC Dosta Bystrc-Kníničky - FK Blansko

FC Dosta Bystrc-Kníničky

0:2

FK Blansko

Poločas: 0:1
Branky: Študent 2

Naši starší žáci dokázali, že patří mezi favorita soutěže.Kdyby byli po celou sezónu k dispozici všichni hráči,tak by jsme těžko ztrácely body.

Utkání v Bystrci se povedlo, jelikož jsme neobdrželi branku a trpělivě čekali na zisk tří bodů. Obrana soupeře vzdorovala a její práci dosti dobře dirigoval kapitán soupeře. Naše útočná dvojice se těžce dostávala do šancí a když už se zadařilo, tak to skončilo zmarem.

Soupeř nevyvíjel velký tlak a tak se vyplatila změna, kdy byl přehozen obránce Dominik Študent za útočníka Davida Kunce a ten se odměnil nám všem krásnými dvěma brankami. Byl to jeho den a já ho za to chválím. Ostatní kluci dřeli a já nevyděl ve výkonu chybu.

Tímto zápasem jsme se v sobotu dostali chvilku na první místo, ale v neděli nás dostihly Bohunice, které mají jen lepší skóre.

Beru ale na zřetel, že jsme byli jediní, kteří Bohunické porazili a dosti velkým rozdílem. Pokud svěřenci budou šlapat jako doposud, tak by to mohla být příjemná sezona se zaslouženým koncem. Nyní nás čeká v sobotu další atak soupeře a to třetí Zbrojovka C. Přeji klukům hodně fotbalového umu a zdaru!