1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

8. kolo , 8. října 2011, FK Blansko - FC Zbrojovka Brno C

FK Blansko

1:4

FC Zbrojovka Brno C

Poločas: 0:0
Branka: Keprt

Již podruhé se nám v této sezoně nepodařilo vyhrát. Když jsem si spočítal, že se budu muset obejít bez šesti kvalitních hráčů základu (Študent, Blažek, Vintr, Zmeko O., Loula, Souček), nasvědčoval tento fakt k obavám.

Špička Brna odjela dopoledne do Zlína, do Blanska tak přijel pouze jedenáctičlenný tým se dvěma mladšími žáky. Toto torzo však ukázalo, že se dokáže poprat o vyšší příčku v tabulce.

U nás to bylo pravým opakem. Při poločasové remíze jsem myslel, že jsou si hráči vědomi situaci a co je potřeba udělat pro vítězství. V prvních minutách druhé půle provedli hráči Blanska několik hrubek a Brno začalo trestat. Smělost Zbrojovky a naše neschopnost dostat se do šance vedla ke konečnému stavu, který mohl být pro hosty ještě příznivější.

Ani brankou Radka Keprta se nepodařilo povzbudit tým k obratu. Hra některých hráčů je zarážející a asi by si měli už konečně uvědomit v jaké soutěži to účinkují. S touto hrou by neobstáli ani v okresní soutěži.

Myslím,že i hráči kteří se se mnou táhnou už delší dobu, ví o čem je řeč. Je škoda,že fluktuace v sestavě je poslední dobou častá a tak i výsledky budou na vodě. Po zápase s Bystrcí velká změna a zklamání. Po hodech bývá srajda!