1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

15. kolo , 24. března 2012, FK Blansko - SK Líšeň B

FK Blansko

1:1

SK Líšeň B

Poločas: 1:1
Branky: 7. Trtílek - 27. Formánek

Bojovné utkání, ze strany hostů místy až přehnaně bojovné, příliš kombinačního fotbalu nepřineslo. Brankové příležitosti k vidění byly, více na straně domácích, ale v brance hostů stál výborný Martin Juris a především jemu mohou hosté děkovat za získaný bod.

Sice už v 7.minutě kapituloval, když se dobře u postranní čáry uvolnil Trávníček a na jeho nastřelenou přízemní přihrávku si do prostoru značky pokutového kopu mezi obránci naběhl Honza Trtílek a z voleje poslal míč do sítě - 1:0. Bohužel, bylo to naposled. Další šanci měl už v 10.minutě, ale hostující brankář předvedl první ze svých skvělých zákroků. Ve 27.minutě hosté vyrovnali, když u postranní čáry zůstal ležet Buchta, naši hráči se domáhali odpískání faulu a nekoncentrovanost naší obrany dokonale využil hostující Formánek, který s přehledem svůj průnik středem zakočil střelou k tyči a vyrovnal - 1:1.

V první čtvrthodině druhého poločasu bylo k vidění několik zbytečně tvrdých zákroků, takže postupně tři hostující hráči viděli žlutou kartu po faulech na Trtílka, Heppa a Buchtu. Karetní dvacetiminutovku pak zakončil Zavoral. Byly i šannce ke vstřelení branky, ale v 67.minutě po Trávníčkově přistrčení středem obrany ztroskotal na hostujícím brankáři Trtílek a v 70.minutě po Zavoralově centru střelu Vágnera znovu zlikvidoval líšeňský brankář. Největší šanci hostů v 83.minutě zahodil hostující útočník, který netrefil branku a utkání tak skončilo asi oboustranně zaslouženou remízou.