1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

25. kolo , 2. června 2012, FC Sparta Brno - FK Blansko

FC Sparta Brno

3:0

FK Blansko

Předposlední zápas jsme odehráli v Brně na Spartě, která v průběhu sezony ztratila pouhé dva body za remízu v prvním kole s Velkým Meziříčím.

Ze základní sestavy vypadl Luner, který dostal spalničky.

Dvě branky jsme obdrželi po zbytečných chybách v obraně a třetí přímo z rohu. V zápase jsme si vypracovali několik příležitostí ke vstřelení branky, ale chybělo nám více klidu a štěstí. Navíc ještě domácí dvakrát tvrdými zákroky zastavili Trtílka, který by už šel sám na branku a rozhodčí je zaslouženě odměnil žlutými kartami.

Hráči Sparty na tom byli po fotbalové stránce lépe, ale tyto nedostatky jsme nahrazovali větší bojovností. Dá se říct, že jsme odehráli vyrovnaný zápas, škoda, že se nám nepodařilo vstřelit gól.

K zápasu se nedostavil hlavní rozhodčí a musel pískat rozhodčí, který byl delegovaný na pomezí. Zápas zvládli bez problémů na výbornou. V neděli nás čeká poslední zápas s Pelhřimovem, který je na třetím místě. Pokud se nám podaří vyhrát, skončíme na druhém místě.

Pro hráče, kteří vychází, to bude poslední zápas v dorostenecké kategorii.

Pro mě, jako trenéra, to bude také poslední zápas. Po 30 letech trénování odcházím do fotbalového důchodu.

Trenér Jiří Pokoj