1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

přátelské utkání , 29. července 2012, FK Rájec-Jestřebí - FK Blansko B

FK Rájec-Jestřebí

2:4

FK Blansko B

Poločas: 2:2
Branky: Nečas 2, Antal, Mynařík

Utkání začalo ve svižném tempu na obou stranách, kdy se nejprve dvakrát ocitl sám před brankářem Freiwald. V obou případech řešil situaci přehozením brankáře, ale bohužel pokaždé i těsně přeloboval branku.

Na druhé straně se po samostatné akci dostal až do vápna Haničinec, kde proti němu včas vyběhl Suchý a vytlačil tak domácího hráče ze střelecké pozice a ten už nastřelil pouze tyč. O chvíli později se kolem našich stoperů prohnal domácí hráč a ve slibné pozici však zamířil pouze do boční sítě.

Pak jsme předvedli pěknou akci na jeden dotek na jejimž konci byl Tomáš Antal, který se dobře orientoval ve vápně a střelou k tyči otevřel skore - 0:1.

V této chvíli jsme byli lepším týmem a po serii rohových kopů se k odraženému míči dostal Jan Nečas a s přehledem skóroval na 0:2.

Tento stav nás však uspokojil, přenechali jsme iniciativu domácím a po serii našich nepřesných rozehrávek jsme nabízeli soupeři šanci k brejkům. Domácí dva z nich zužitkovali a do poločasu tak byl stav srovnaný.

Druhou půli hned na úvod poznamenala velká průtrž, zápas byl přerušen, ale nakonec se dohrál a s lepším koncem pro naše mužstvo. Nejprve prudkou střelu z dálky kapitána Jana Nečase brankář neudržel a míč skončil za jeho zády a o pár minut později po kombinační akci a důrazu v domácím vápně uklidil míč do brány Mynařík a stanovil tak konečný výsledek zápasu.

Honza Matuška sice vstřelil ještě jednu branku, ale pro údajný ofsajd nebyla uznána, chyběli totiž pomezní a tak záleželo na tom, co viděl běhavý rozhodčí ze středového kruhu a nebo co si hráči uhádali. Po celý zápas naše mužstvo držel výbornými zákroky brankář Suchý.

Poslední přípravný zápas a zároveň generálku na nový ročník sehraje B mužstvo v neděli 5. srpna od 17:00 na Lipůvce proti domácímu týmu, který je nováčkem okresního přeboru.

Trenér Radek Sedláček

Dodatek ze stránek TJ Vilémovice

VILÉMOVICE - FK BLANSKO B 0:1 (0:1)

31.07.2012 05:30

Na první přípravný zápas před novou sezonou,jsme hostili nováčka I. B třídy. Trenér využil i hráče širšího kádru a myslím,že to bylo dobré utkání se silným soupeřem,který vyznává taktéž kombinační hru s častou střelbou. naši hráči se soupeře nezalekli a bojovným výkonem se snažili soupeři být nepříjemným protivníkem.A protože to byl první zápas v sezoně hráčům chyběla přesnost v přihrávkách i v zakončení.Nedobře jsme také obsazovali hráče při standartních situacích což se nám stalo osudným při rohovém kopu , kdy zcela osamocený hostující obránce trefil hlavou přesně k tyči.Ve druhé půli se již projevila kvalita soupeře a měl řadu brankových příležitostí, které hosté nevyužily zbrklostí v koncovce nebo je zneškodnil brankář Urbánek. A mohli jsme také vyrovnat kdy parádní střela M.Mikšovského skončila na břevně. Zápas přinesl řadu situací které potěšily ,ale i ty ze kterých se musíme poučit.

Více zde: http://www.tjvilemovice.cz/news/vilemovice-fk-blansko-b-0-1-0-1-/