1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

8. kolo , 29. září 2012, FK Blansko - FC Boskovice - Letovice

FK Blansko

2:1

FC Boskovice - Letovice

Poločas: 2:0
Branky: 25. Daněk, 34. Trávníček - 78. Žouželka

První poločas nám vyšel a od samého začátku jsme soupeře tlačili na jeho polovinu. Do první šance se dostal už v 8. min. s chutí hrající Trávníček, který snadno prošel mezi stopery, ale sám před brankářem nedokázal svoji akci dotáhnout ke vstřelení branky, když nastřelil proběhnuvšího brankáře.

Naše hra byla nadále útočná, což dokázali výborně spolupracující Šafařík a Brichta, který po průniku našel osamoceného Trávníčka na značce pokutového kopu, ale ten s další šancí naložil prachbídně a po špatném zpracování se dostal nad míč a ač nikým neatakován v přemíře snahy ukvapenou "střelou" minul branku.

Poté přicházely další šance, v nich se střídali Šafařík a Trávníček, ale kýžená branka nepřicházela. Nakonec museli pomoci stopeři. Ve 25. min. Daněk po krásném centru Vágnera z přímého kopu hlavou překonal zakletí hostující branky - 1:0.

Za stálého tlaku a dobré hry celého mužstva jsme produkovali další šance. Dokázali jsme dát i druhou branku když přetažený roh Horáčka ve 34. min. našel hlavu Aldy Vágnera, ten ještě našel u přední tyče číhajícího Trávníčka a ten se zblízka už nemýlil - 2:0.

Poté se blýskl průnikem Martin Ševčík, ale brankář jeho přízemní střelu k tyči zneškodnil. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0, ale branek mohlo padnout rozhodně víc.

Druhý poločas nám už "tradičně " nějak nejde! Hra se vyrovnala a soupeř se začal jednoduchým nakopáváním dostávat před naši branku, v které je ale jistota - Filip Němec, který si odskočil z branky A mužstva podpořit v derby dorost. Hosté se stále častěji dostávali do šancí a my se s vypětím sil museli stále více bránit.

Bohužel po jednom rychle rozehraném autu se soupeř dostal do brejku, který proměnil Žouželka, to probíhala 78. minuta - 2:1. Do konce utkání jsme se pak obávali o výsledek a naše hra dopředu se úplně vytratila. Nakonec jsme byli rádi za konečný hvizd rozhodčího a uhájení tří bodů.

Po pěkné hře v prvním poločase jsme opět nezvládli koncovku, budíž nám to k zamyšlení a k další práci v trénincích.