1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

9. kolo , 7. října 2012, SK Líšeň B - FK Blansko

SK Líšeň B

2:2

FK Blansko

Poločas: 0:2
Branky: Ševčík 2

Za stálého deště, ale na kvalitním trávníku, jsme začali již tradičně dobře. Povedenou kombinací jsme se dostávali do tlaku, který se nám podařilo zužitkovat ve 28. min. brankou Martina Ševčíka. Po nedorozumění domácích stoperů se dostal do brejku a proměnil. A byl to opět rychlonohý Ševčík, který po dalším úniku chladnokrevně proměnil i druhý nájezd.

Do konce prvního poločasu jsme byli pány na hřišti. Již tradičně jsme druhý poločas nezvládli, přenechali iniciativu domácím a ti nás potrestali.

V 67. min. se domácí lépe orientovali v našem vápně a Filip Němec musel předvést svou kvalitu, bohužel třetí střelu reflexivně vyrazil jen před zcela volného soupeře a ten věděl, co dělat a snížil na 1:2.

Soupeř přeskupil síly a vrhl se do útoku. My jsme se dostali ještě do jedné dobré příležitosti, když Milan Brichta, ač obránce, si naběhl na křížnou přihrávku, dostal se sám do vápna, ale jeho střelu zastavilo břevno. Poté jsme se dostali pod stálý tlak a nakonec jsme mu podlehli. V 85. min. domácí srovnali z pokutového kopu po faulu Martina Daňka.

Naši hráči byli už poněkolikáté zklamaní z konečného výsledku v dobře rozehraném utkání.