1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

2. kolo , 18. srpna 2012, FK Blansko - FC Sparta Brno

FK Blansko

4:1

FC Sparta Brno

Poločas: 1:0
Branky: Semchuk 2, Beránek, Vymazal

Potíže s kádrem nastaly i v mladším dorostu. Do hráčského dresu se musel obléci i brankář Matuška a do hry nastoupili i unavení hráči, kteří vypomáhali staršímu dorostu, střelec Semchuk a defenzivní štít Gracias, a ukázali, že jsou fyzicky dobře připraveni. S navrátilci Součkem a Zmekem jsme nakonec sestavu dali dohromady a mladší dorostenci dokázali, že je v nich slibný potenciál.

Od začátku jsme byli fotbalovější, jak po technické i rychlostní stránce. Soupeř se snažil důraznou hrou mírnit rozdíly. Naše kombinační hra slavila úspěch a ve středu hřiště dominoval Pavlík Souček a zdařile mu sekundoval Tomáš Gracias, ale dobré výkony podávali také krajní záložník Loula i obránce Keprt. Obranu držel zkušený Ondra Blažek a v útoku zlobilo duo Semchuk a Beránek.

První branku vsítil po pěkném uvolnění Součkem Semchuk v 15. min. pěknou křižnou střelou k tyči. Další podobnou šanci bohužel Jurij neproměnil. Víc se nám do poločasu nepodařilo i když se nám po pěkných kombinacích dařilo dostávat do šancí.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme naši převahu potvrdit a dařilo se nám. Nejprve opět Semchuk v 50. min. prostřelil brankáře hostí. Pak se přidal v 58. min. Beránek a výhru dokonal v 70. min. Vymazal po zpětné přihrávce dobře hrajícího "obránce" Radka Keprta. Malé zaváhání naši obrany v 65. min., kdy soupeř zredukoval na 3:1, nemohlo naše vítězství zkomplikovat. Po dobrém výkonu mladší dorost zvítězil 4:1.