1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

2. kolo , 1. září 2012, FC Zbrojovka Brno C - FK Blansko

FC Zbrojovka Brno C

3:2

FK Blansko

Poločas: 2:2
Branky: D. Zmeko, Študent z pen.

Před druhým utkáním museli trenéři řešit z nejrůznějších důvodů absence Borka, Sedláka, Moravce, navíc Šamalík nastupoval k utkání se zraněným tříslem. Domácí proti nám jako obvykle postavili mix hráčů ročník 98 – 00.

V úvodu utkání se hrálo převážně ve středu hřiště, ale již od prvních minut bylo zřejmé, že kluci nebudou mít svůj den. To brzo pochopili i domácí a začali naše kluky přehrávat. V 8. minutě se navíc ujali vedení, když obránce hodil dlouhý aut do našeho pokutového území a za tiché asistence našich obránců ho domácí uklidili do brány. Po této brance domácí ještě více přidali, ale paradoxně jsme měli my obrovskou šanci, když Zmeko šel zcela sám na domácího brankáře, ale jeho lob skončil v jeho rukavicích.

V 17. minutě se tato situace opakovala a opět Zmeko sám před brankářem neuspěl. Ve 20. minutě jsme se konečně dočkali vyrovnání, když Zmekova dalekonosná střela skončila v domácí bráně. Domácí rychle odpověděli. Opět zcela nekrytý hráč dalekonosnou střelou nedal pro změnu šanci Holíkovi. Těsně před koncem poločasu zastavili domácí obránci Zmeka jen za cenu faulu a kapitán Študent s přehledem z pokutového kopu vyrovnal.

V poločase trenéři hráče upozorňovali na jejich chyby a nabádali je k aktivnější hře a hlavně zlepšení pohybu.

Asi marně, protože hned ve 2. minutě opět zcela volný domácí hráč střelou z velkého vápna prostřelil Holíka – 3:2. Po této brance domácí zcela ovládli hru, předčili naše hráče hlavně v pohybu s míčem i bez míče, v důrazu v osobních soubojích a na hřišti si prakticky dělali co chtěli. Trenéři se to snažili změnit vysunutím Študenta, což přineslo naši další 100% šanci, ve které tentokrát Študent opět sám před brankářem branku nedal. To bylo z naší strany bohužel vše. Utkání tak skončilo zcela zaslouženou výhrou domácích.

Dnešní utkání odhalilo všechny neduhy našeho týmu, chybějící pohyb, bojovnost, fotbalovost a hlavně opětovné neproměňování vyložených šancí, byly příčinou porážky. Kluci mají týden na to, aby se lépe připravili na dalšího soupeře a dokázali trenérům a rodičům, že předvedený výkon byl vyjímkou.