1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

4. kolo , 15. září 2012, AFK Tišnov - FK Blansko

AFK Tišnov

0:4

FK Blansko

Poločas: 0:1
Branky: D. Zmeko 2, Študent, Borek

Toto utkání prověřilo naše kombinační schopnosti. Domácí tým se od začátku uchýlil k bránění. Místo přihrávek po zemi jsme často nakopávali míče do vápna, kde jsme si i díky výškové převaze Tišnova nemohli prosadit. Vysvobodila nás až branka Dominika Zmeka, díky níž jsme první poločas nakonec vyhráli.

Po změně stran si Dominik Zmeko připsal na své konto druhou branku, když po přihrávce za obranu poslal míč ke vzdálenější tyči. Na 3:0 v náš prospěch zvyšoval střelou k levé tyčce Dominik Študent, který se prosadil přes pravou stranu až do malého vápna.

V závěru domácí zahráli malou domů a měli jsme tak výhodu nepřímého kopu. Hráči Tišnova se poskládali do branky, dvojice Dominiků Zmeko a Študent rozehrála míč na penaltu volnému Martinu Borkovi a ten ho napálil pod břevno - 0:4.