1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

19. kolo , 25. května 2013, FK Blansko - TJ Tatran Bohunice

FK Blansko

2:3

TJ Tatran Bohunice

Poločas: 1:1
Branky: D. Zmeko 2

Velice důležité utkání se sousedem v tabulce se hrálo za stálého deště. I díky tomu byla hra z obou stran velice nepřesná a opatrná. Do první šance se v 10. min. dostali hosté a dokonce dali branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. V 15. min. po zmatcích v obraně se opět dostal do zakončení hostující hráč a otevřel skore utkání – 0:1.

Hned za minutu po chybě hostující obrany po samostatné akci vyrovnal D. Zmeko - 1:1. V závěru poločasu ještě nebezpečně z hranice pokutového území vystřelil Šmerda, ale to bylo z obou stran vše.

Druhá půle byla co do obrazu hry stejná. Ve 45. min. se po zbytečné ztrátě míče dostal ke střele hostující hráč a jeho padáček zapadl do šibenice naší branky - 1:2. Po obdržené brance jsme sice měli územní převahu, ale bez výraznější šance.

Postupně přibývaly standartní situace před bránou hostí a po jedné z nich Kala našel na zadní tyči D. Zmeka a ten opět vyrovnal - 2:2. V této fázi se hrálo hlavně na polovině hostí. V 60. min. jsme zahrávali rohový kop, k odraženému míči se dostal hostující hráč, který ho i díky nedůrazu našich obránců dovezl až k naší bráně, jeho střelu ještě Holík vyrazil, ale k míči se dostal opět díky důrazu jako první hostující hráč a dal na 2:3.

O minutu mohlo být ještě hůř, když opět jako nůž máslem prošli hosté až před Holíka, ale ten výborný zákrokem pohromu odvrátil. Bohužel do konce utkání kluci hráli již v křeči a tak si hosté odvezli všechny tři body, i když by spravedlivější byla spíše remíza.

Porážka a další překvapivé vítězství mužstev pod námi – Veselí se Svratkou, Medlánky na Zbrojovce – nás bohužel stále více přibližuje k boji o záchranu, zvláště když nás čeká v sobotu suverénní tým Svratky a v úterní dohrávce těžké Kohoutovice. Třeba nás kluci ale překvapí a přivezou nějaké body. Bylo by to víc než zapotřebí!