1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

20. kolo , 29. dubna 2012, FK Blansko - FC Veselí nad Moravou

FK Blansko

8:0

FC Veselí nad Moravou

Poločas: 4:0
Branky: Vágner 3, Trtílek 2, Buchta, Gromský, Juran

Utkání soupeřů z opačných konců divizní tabulky mělo celkem jednoznačný průběh, domácím však téměř půl hodiny trvalo, než z převahy dokázali vstřelit první branku.

První příležitost měl už v 8. minutě Trtílek, který po individuálním průniku středem obrany střílel po zemi, zasáhl však pouze nohy brankáře. V 15. minutě po průniku a přihrávce Kučery měl ideální střeleckou pozici Gromský, trefil však pouze obránce, od kterého se míč odrazil na roh. Z tlaku a obléhání hostující branky jsme získali několik volných přímých kopů, z nichž úspěch přinesl až ten ve 29. minutě. Z 18 metrů VÁGNER tvrdou přízemní střelou přesně k tyči otevřel skóre - 1:0.

Náš tlak pokračoval, přicházely příležitosti a také branky. Ve 32.minutě prošel zleva Trávníček a přesně ve vápně našel GROMSKÉHO - ten s přehledem k tyči zvýšil - 2:0. Už za dvě minuty se skóre mohlo měnit znovu, po další standardní situaci a zmatcích v obraně propadl míč ke zcela volnému Trtílkovi na malém vápně, ten ale místo technického ukliztení míče do sítě tvrdě pálil, bohužel asi metr nad. Skóre se tak měnilo až ve 38.minutě, kdy Trtílek ve vápně prošel postupně přes tři protihráče a ustál minimálně dva jejich fauly a pak naservíroval BUCHTOVI na zadní tyč - 3:0. Poločasový výsledek pak uzavřel po rohu VÁGNER - 4:0 a rozhodčí poločas ukončil.

Střelecký účet druhého poločasu otevřel zase VÁGNER, který si perfektně naběhl do pokutového území na přízemní přihrávku zpravu a s jistotou zvýšil - 5:0.

Po hodině hry přistoupil trenér Pokoj ke střídání, nejprve v 62.minutě přišel do hry místo Lunera Horáček, v 65.minutě Kučeru v útoku nahradil Juran, v 70. minutě Kolář vystřídal Zavorala a v 76. minutě Staněk Trtílka. Mezi střídáním padly další tři branky. Nejprve v 66. minutě JURAN, který byl v tu chvíli na hřišti asi dvě minuty, využil dlouhý výkop Němce a svůj nájezd sám na brankáře hostí s jistotou k tyči proměnil - 6:0.

V 74. a 76. minutě se dvakrát prosadil Trtílek a po druhé brance střídal. V poslední čtvrthodině už se skóree nezměnilo, i když další příležitosti ke vstřelení branky si hráči vypracovali, i tak ale dosáhli starší dorostenci svého nejvyššího vítězství v letošním soutěžním ročníku a potvrdili svoje druhé místo v divizní tabulce.