1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

23. kolo , 19. května 2012, 1. SK Prostějov - FK Blansko

1. SK Prostějov

2:1

FK Blansko

Branky: Šebela

Vyrovnané utkání, domácí se ujali vedení po dlouhém křížném pasu, když hráče zastavil nedovoleně ve vápně Machorek. Pokorný sice penaltu vyrazil, ale soupeř míč dorazil. Hra byla nadále vyrovnaná a odehrávala se mezi vápny. Poté jsme se dostali do série rohů a jeden z nich jsme proměnili důrazným Šebelou. Poločas skončil zaslouženě 1:1.

Ve druhé půli jsme začali mít malou převahu, ale soupeř nás zchladil z trestného kopu takřka z poloviny hřiště a po nedůrazu obrany přeloboval domácí hráč našeho brankáře. Poté jsme se vrhli do útoku a měli minimálně dvě dobré příležitosti k vyrovnání, když obraně marně utíkal Michalík, který byl lehce "potažen" za dres a velkou šanci zahodil i Radim Bláha, kterého vyslal uzdravený Kratochvíl, ale sám před brankářem ani nezakončil. V těchto šancích nám výrazně chyběl zakončovatel Skoupý.

Výkon na hřišti nebyl zdaleka špatný, bohužel nám komplikace dělala nemoc Milana Brichty, který nebyl schopen zápas dohrát, a my jsme museli improvizovat. A opět jsme si dobře vypomohli univerzálem Graciasem. A samozřejmě chyběl i střelec posledních zápasů Skoupý. Pozitivem je návrat uzdravených Michalíka a Kratochvíla.

Trenér Petr Stupka