1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Ve 3. kole Moravskoslezské fotbalové ligy čeká na blanenské mužstvo FC Fastav Zlín B, který se představí na Údolní po třech letech. Tehdy se z vysokého vítězství 4:0 radovali domácí. Můžeme čekat něco podobného i v zítřejším utkání?
Naši muži vstoupili do soutěže tou správnou nohou. Nejprve porazili v krajském derby Vyškov 3:1, poté si přivezli bod z venkovního duelu s Baníkem Ostrava B. Soupeř ze Zlína si v dosavadním průběhu soutěže připsal dvě těsně porážky. Nejdříve prohrál 2:3 v Uničově, o minulém víkendu nestačil v domácím prostředí (Luhačovicích) na Vrchovinu - 0:1. Blansko se tak jeví jako favorit nedělního utkání, nicméně žádného ze soupeřů není v této soutěži radno podceňovat. V sestavě Zlína B najdeme převážně velmi mladé hráče, tudíž hráčské zkušenosti budou výrazně na straně domácích. Výkop již zítra v 10:15 hod.

Dorostenci FK Blansko se po napůl úspěšném úterý v Hlučíně vypraví znovu na východ republiky, tentokráte do Třince. Jejich zápasy jsou na programu v neděli od 11 a 13:15 hod.