1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Kádr nováčka F:NL se dočkává také zúžení. Na hostování odchází hned pětice hráčů, konkrétně tedy Tomáš Feik, Jiří Tulaydan, Tadeáš Fabuš, David Záleský a Martin Kropáček.

Blanenský kádr prochází před sezónou nutnými změnami. Krom příchodů se jedné také o odchody. Blansko dočasně opouští hned pět hráčů, kteří v uplynulé sezóně pomohli Blansku v boji o F:NL.

Brankář David Záleský zamířil jižním směrem a rok bude hostovat v týmu 1.SC Znojmo FK. Dvojice Jiří Tulaydan - Tomáš Feik pro změnu míří směrem severozápadním. Jejich útočištěm bude následující půl rok SFK Vrchovina.Do nedalekého Ráječka se zase stěhuje mladý a perspektivní stoper Martin Kropáček, jenž bude hájit barvy tamní Olympie. Posledním odcházejícím je Tadeáš Fabuš, který bude následující půl rok hostovat ve Slovanu Rosice.

„Po konzultaci s trenéry "A" mužstva se rozhodlo o možnosti hostování pro hráče, kteří by neměli dostatečné zápasové zatížení v utkáních FNL. Tomáš Feik a Jiří Tulaydan odešli na půlroční hostování do třetiligové Vrchoviny, kde budou mít možnost nasbírat další třetiligové starty a opět v zimě se pokusit o návrat do našeho kádru. Stejně tak dostal možnost v třetiligových Rosicích působit do konce roku mladý útočník Tadeáš Fabuš. Spolupráce na trase Blansko - Ráječko pokračuje nejenom na trenérském postu, ale i v hráčském kádru. Po zranění se bude Martin Kropáček pod dohledem trenéra Radky Buchty rozehrávat právě tam. David Záleský bude hostovat celou sezónu ve Znojmě, kde by měl bojovat o post brankářské jedničky,“ komentuje odchody generální manažer Zbyněk Zbořil.