1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V pátek 18. února proběhlo v zámeckém skleníku v Boskovicích vyhlášení 11 nejlepších fotbalistů OFS Blansko za rok 2010. Vítězem se stal na podzim ještě blanenský záložník David Bednář.
Vítězství Bednáře v tradiční anketě bylo vcelku očekávané. Na jaře roku 2010 svými výkony přispěl v Líšni k cestě do klidných vod tabulky MSFL, na podzim zase vydatně dopomohl Blansku k zisku 18 bodů. Na druhém místě skončil boskovický Pavel Martínek, třetí místo patří Janu Karáskovi, který na podzim oblékal dres Blanska. Vítězem ankety čtenářů Zrcadla Blanenska a Boskovicka je ráječkovský Jan Sehnal. Jiří Vorlický z FC Boskovice získal hned dvě ocenění – trenér a osobnost uplynulého roku.

V kategorii nejlepší žák se na prvním místě umístil hráč Blanska Pavel Souček, nejlepším přípravkářem se pak stal Radim Ševčík, rovněž z našeho klubu. Všem oceněným gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů do dalších sezón.

Pořadí v anketě fotbalista OFS Blansko:
1. David BEDNÁŘ (FK APOS Blansko, nyní 1. HFK Olomouc)
2. Pavel MARTÍNEK (FC Boskovice)
3. Jan KARÁSEK (SK Olympia Ráječko)
4. Ondřej DUCHÁČEK (FK Kunštát)
5. Josef SLOUKA (Sokol Vysočany)
6. Radim POLÁK (Sloup)
7. Milan MACÍK (MKZ Rájec–Jestřebí)
8. Jan JANDA (SK Jedovnice)
9. Josef MAŠKA (SK Olympia Ráječko)
10. Antonín PREČ (FC Boskovice)
11. Petr CRHÁK (Sokol Drnovice)

Titulem Fotbalistka roku 2010 se může pyšnit Kateřina Zoubková z FK Kunštát. Nejlepším rozhodčím se stal Milan Strya z Jabloňan, nejlepším dorostencem pak Filip Adamec z Boskovic. Celým večerem provázel známý bavič Marek Dobrodiský, hosty byli například hráči prvoligové Zbrojovky Tomášové Došek a Bureš, prvoligový rozhodčí Robert Hájek, Stanislav Schwarz a Josef Dvořáček z JmKFS či stříbrný medailista z MS 1962 v Chile Jiří Tichý.