1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
Ve čtvrtek 23.2.2012 od 18:00 hod. se po dohodě obou soupeřů předehrával zápas 3. kola ZT v Boskovicích mezi pořádajícím FC Boskovice a "B" týmem FK Blansko. Utkání skončilo nečekanou výhrou účastníka okresního přeboru nad mužstvem hrajícím krajský přebor v poměru 3:2.
Sestava :

Suchý – Paděra, Rek, Pernica, Kopecký – Antal, Pokorný, Nečas, Vašák, Juránek – Freiwald

Náhradníci :

Rajtšlégr, Kunc

Skóre utkání otevřel v 15. Pokorný, ke kterému se míč dostal po našem rohovém kopu, když centrovaný míč sice obrana domácích odvrátila, ale jen k Vašákovi, který přesně našel neobsazeného Pokorného a bylo z našeho pohledu 1:0.

Ve 43.min. vystihl Nečas špatnou rozehrávku domácích, protáhl se s míčem kolem domácích obránců a střelou do protipohybu brankáře zvýšil na 2:0.

V průběhu druhého poločasu zasáhli do hry oba náhradníci, když trenér Sedláček využil možnost opakovaného střídání. Stejně tak střídali i domácí, kteří ale měli na lavičce k dispozici více hráčů.

V 57.min. jsme zvýšili vedení už na 3:0, když na přesnou křížnou přihrávku po zemi od Pokorného si naběhl Juránek a tvrdou přízemní střelou překonal brankáře, který sice na míč sáhnul, ale gólu nezabránil.

V poslední půlhodině se dokázali boskovičtí dvakrát střelecky prosadit, když nejprve v 70.min. po rohovém kopu snížili na 3:1 a v 85.min. střelou z 16 metrů snížili na konečných 3:2.