1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V úterý dne 21.8. trenér Michal Kugler oznámil vedení klubu, že se rozhodl ukončit v klubu svoji činnost a to okamžitě.
Vedením tréninků byl dočasně pověřen kapitán a asistent trenéra Radim Bubeníček. Výkonný výbor zajistil dočasně vedení mužstva pro zápasy s Kyjovem a Rousínovem a intenzivně jedná tak, aby bylo místo trenéra obsazeno.

Hráčům, kteří odešli po jarní časti sezóny skončilo hostování a jejich působení v klubu bylo domluveno pouze na tuto část sezóny. I nadále budeme usilovat o postup do vyšší soutěže. Složení A-týmu se změnilo přirozeně a to doplněním o hráče dorostu. Členové VV nijak neupřednostňují B-tým před A-týmem. Složení B-týmu se oproti jaru nezměnilo.

Michalu Kuglerovi děkujeme za jeho práci a přejeme mu ať se mu daří.

Vedení klubu se současně rozhodlo pro obnovení diskuzního fora, které můžete využít opět zde: http://www.fkblansko.cz/forum.asp