1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B r n o / B l a n s k o - V neděli se starší přípravka zúčastnila posledního letošního turnaje na venkovním hřišti, který se odehrál na umělé trávě Nordic Brno za hotelem Boby. Odtud si svěřenci trenérů Leoše Farníka a Miroslava Koňaříka odvezli pohár za třetí místo.
V prvním bojovném utkání jsme porazili Slatinu těsně 2:1, kdy branky zaznamenali Patrik Lůdl a David Bartoš. V dalším zápase jsme bohužel i díky smolné vlastní brance podlehli Bystrci těsně 1:2 (branka: Bartoš).

Poté nás čekalo rozhodující utkání, určující celkové postavení v tabulce, s námi již známým soupeřem ČAFC Brno. Ve velmi pohledném utkání, s vyrovnaným počtem šancí na obou stranách, nakonec dospěl tento zápas k pokutovým kopům, kde jsme byli šťastnější my a po brankách T. Farníka, Bartoše a Lůdla jsme postoupili do semifinále.

V něm nás čekal vítěz druhé skupiny Bílovice. Bohužel jsme prospali začátek zápasu a po laxním přístupu během pěti minut prohrávali 3:0. O přestávce jsme kluky vyburcovali, aby se nebáli a zkusili s výsledkem ještě něco udělat. I přes konečnou prohru 4:2 (branky: Bartoš 2) jsme byli s výkonem ve druhém poločase velmi spokojeni a při proměnění některých šancí (Bartoš, T. Farník) jsme mohli sahat i po bodu. Přesto však musím uznat kvalitu soupeře z Bílovic, který nakonec celý turnaj vyhrál.

V utkání o 3. místo jsme s přehledem porazili opět Slatinu 4:0 (branky: Bartoš 4).

Celkově turnaj hodnotím velmi kladně. V silné konkurenci kluků ročníku 2002 jsme obstáli na výbornou. Byli jsme jednoznačně nejmladšími účastníky turnaje a proto je potřeba před kluky smeknout!

Nejlepší střelec turnaje byl vyhlášen David Bartoš (9 branek).

Turnaje se zúčastnili: Rybář (2003), Lůdl (2003), Koňařík (2003), Ťoupek (2003), Bartoš (2002), Kupka (2003), T. Farník (2004), O. Farník (2004).
Trenéři: Leoš Farník, Miroslav Koňařík.