1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

11. kolo , 19. října 2013, FK Blansko B - TJ Letonice

FK Blansko B

1:2

TJ Letonice

Poločas: 0:2
Branky: M. Skoupý - P. Spáčil, Berky

Minulé kolo ve Švábenicích rezerva poprvé naplno bodovala a vítězstvím 4:1 si alespoň trochu spravila skóre, přesto s 5 body zůstala na dně I.B třídy, skupiny A. V 11. kole čekalo na svěřence trenéra Študenta mužstvo z Letonic.

Již ve 3. min. se ve slibné šanci ocitl Majer, gólman jeho pokus vytěsnil na tyč. Následně se z rohového kopu prodral k hlavičce opět Majer, ani tentokrát se branky nedočkal. V 5. min. se po nedůrazu před naším pokutovým územím dostal ke střele Petr Spáčil, jemuž střela sedla náramně a vymetla šibenici Šmerdovy svatyně - 0:1.

Ve 30. min. hlavičkou srovnal stav utkání Majer, branka nebyla uznána kvůli postavení mimo hru, které rozhodčí správně posoudil. Ve 43. min. využil soupeř jeden z mála brejků a šancí vůbec. Berky si všiml vyběhnuvšího Šmerdy a lehkým obloučkem poslal svůj tým do dvoubrankového trháku - 0:2.

Trenér Študent reagoval na nepříznivý stav dvojitým střídáním. O poločasové přestávce stáhl ze hry A. Vašáka s Majerem a na hřiště poslal Michálka s Matuškem. Posílení ofenzívy nepřineslo kýžený efekt, a tak v 63. min. byl do hry vyslán třetí útočník. M. Skoupý nahradil M. Beneše. Poté měli domácí přece jenom míč více na svých kopačkách a přišly i šance. Dvakrát se o štěstí pokoušel Mokrý, jeho projektily z hranice vápna nemířily mezi tři tyče. V 75. min. to mohlo být o tři branky, dalekonosnou střelu zastavila až spojnice naší branky. O minutu později přišla kontaktní branka, kdy M. Skoupý vyslal nechytatelný volej - 1:2.

Stav utkání se až do konce nezměnil, a tak B tým stále čeká na domácí vítězství. Další kolo se hraje v Bohdalicích. Termín je stanoven na sobotu 26. října 2013, začátek utkání je již ve 14:30.