1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

8. kolo , 26. září 2009, FK Blansko - ČAFC Židenice 2011

FK Blansko

0:2

ČAFC Židenice 2011

Poločas: 0:0

Sestavy

Juran - Jarůšek, Zouhar (c), Paděra, Juránek (Luner) - Sedláček, Šplíchal, Vašák, Blatný - Bayer (Hudec), Majer (Hepp) Náhradníci: Hudec, Luner, Trávníček, Hepp, Kyzlink Trenér: Radek Sedláček

není

V krásné sobotní dopoledne jsme na domácím stadionu na Mlýnské přivítali tým z Židenic. Náš tým v tomto zápase vedl jako hlavní trenér pan Radek Sedláček, který zaskakoval za nepřítomného Michala Poláka, za což mu velmi děkujeme. Situaci neměl jednoduchou, neměl k dispozici kompletní kádr. Chyběli M. Pištělka, F. Hlaváček a A. Rek a P. Cupal. Ale i přesto jsme se pokusili odčinit naši první porážku z minulého kola v Mutěnicích.

Již ve 4. minutě hosté nacentrovali do vápna, kde se míč odrazil na hranici šestnáctky, odkud pálil těsně nad branku hostující záložník. V 6. minutě dostal židenický útočník míč za naši obranu, ale Juran v brance si poradil. Ve 13. minutě to byli opět hosté, kteří zahrozili nebezpečnou střelou, ale míč se zastavil na boční síti. Ve 30. minutě zahrával Vašák trestný kop z hranice velkého vápna, brankář si však s míčem poradil. Ve 42. minutě aktivně napadal Majer hostujícího obránce, podařilo se mu obrat ho o míč, ale sám před brankou nastřelil pouze brankáře hostí.

V 50. minutě centroval Sedláček od postranní čáry, míč skončil na židenickém břevně. V 60. minutě fauloval Jarůšek ve vlastním pokutovém území a rozhodčí nařídil penaltu, ze které se hosté nemýlili – 0:1. V 62. minutě zatáhl Zouhar míč do vápna, přihrávkou pod sebe našel zcela volného Bayera, který přestřelil. V 69. minutě vybídl Šplíchal nádherným pasem Blatného, kterého golman vychytal a z následného rohu Zouhar orazítkoval hlavou břevno. V 73. minutě se při závaru ve vápně hostí nejlépe zorientoval Juránek, brankář opět podržel. V 75. minutě tlak našeho týmu, k odraženému míči se dostal Sedláček, ale mířil nad branku. V 78. minutě další z našich šancí, Bayer z úrovně penalty netrefil hostující branku. V 83. minutě dostal židenický útočník míč za naši obranu, sám před Juranem se nemýlil – 0:2.

Utkání bylo sice vyrovnané, ale branky vstřelili pouze hosté. Našim hráčům se nedá upřít snaha, avšak do příštího utkání je potřeba zlepšit koncovku. Příští kolo zajíždíme na horkou půdu do Břeclavi, kde se po dvou kolech opět pokusíme získat nějaké body.