1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Mladší i starší žáci zvládli s přehledem svá sobotní domácí utkání proti Boskovicím B v poměrech 7:0 a 4:1 a stále se drží na vrchních příčkách svých soutěží. Starším momentálně patří 1. místo, mladší se nachází na 4. pozici.
Sestava starších žáků:
Štěpánek - Jakubec, Ryzí, Pernica, Jelínek, Farník O. (C), Dujka, Farník T., Rimpler, Ostrý, Zouhar
Na lavičce: Ševčík, Pavlík, Jančálek, Kala, Dvořák, Kovář

Utkání bylo zahájeno za vytrvalého deště na umělé trávě na Mlýnské. První velkou šanci měli domácí v 5. minutě, kdy se po rohovém kopu nejdříve hlavou opřel do míče Zouhar a poté nohou také Ryzí, který ovšem bránu přestřelil. Na branku se nečekalo příliš dlouho. V 9. minutě se prosadil Ryzí po zmatku v pokutovém území hostů - 1:0. Blanenští hráči byli v tomto utkání od začátku houževnatější a vytvářeli si rychlou kombinací další šance.

21. minuta přinesla druhou branku utkání. Tečovaná střela Dujky dokonale zmátla brankáře Kučeru, který se nestačil přemístit k tyči - 2:0. Pozorná obrana Blanska nepouštěla hostující družstvo ke své bráně. Naopak ve 33. minutě Boskovice znovu inkasovaly a to dosti kuriózním způsobem. Závar před Kučerovou brankou chtěl uhasit Bohatec, který ovšem při odkopu napálil míč do Ostrého, od nějž se nečekaně odrazil za gólmanova záda - 3:0.

Ve druhém poločase si Blanenští hlídali zadní vrátka, soupeře téměř nepouštěli do žádné šance a sami si vyprodukovali několik pěkných střelecký příležitostí. V 59. minutě se po krásné akci z levé strany a přesném passu kapitána Farníka prosadil Kala - 4:0. V závěru utkání ještě upravil skóre boskovický Šebesta - 4:1.