1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Blanenský středopolař Ondřej Paděra již další start v dresu Blanska nepřidá. Po vzájemné dohodě se Paděra přesouvá o pár kilometrů dál, do Boskovic, kde může lépe rozvíjet své schopnosti zejména v malé kopané.

Jednatřicetiletý středopolař přišel do Blanska před dvěma lety a výrazně se podepsal pod dva největší úspěchy poslední doby. Postup do MSFL a fantastický začátek MSFL, na jehož konci by mohl být postup fo F:NL. V dresu Blanska odehrál Paděra 41 zápasů, ve kterých byl výraznou postavou týmu z brány Moravského krasu.

„Neříká se mi to lehce, protože jsem Paděca přivedl už do Svitav, spolupracovali jsme spolu i tady v Blansku, ale naše dohoda byla jasná. Škoda jen, že jaro ze známých důvodů dopadlo takhle, ale pro jeho větší herní vytížení, s ohledem i na reprezentaci v malé kopané, jsme se domluvili na ukončení působení v Blansku. V Boskovicích dostal perspektivní nabídku i pracovní, takže z jeho pohledu nebylo co řešit. Přeji mu, ať ještě dlouho rozdává své dlouhé, přesné pasy a drží mu zdraví,“ objasňuje jeho odchod generální manažer Zbyněk Zbořil.

Dalšími pohyby v kádru jsou dvě zkoušky. S týmem od minulého týdne trénuje útočník Tomáš Duba, který je fanouškům Blanska dobře znám z nepříjemné Vrchoviny a také gólman Lukáš Maňák, kterého mohli příznivci Blanska vidět v prvním poločase utkání se Znojmem.