1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Nadcházející komunální volby budou klíčové i pro další budoucnost sportu, potažmo fotbalu v Blansku.
Touto cestou předseda našeho klubu Michal Babák vyzývá všechny občany, kterým není osud dalšího vývoje sportu v našem městě lhostejný, aby k volbám šli a dali svůj hlas straně Věcí veřejných, která chce v tomto směru velmi pomoci.

Michal Babák již zahájil jednání s ministrem školství panem Josefem Dobešem o možnostech financování umělé trávy na vedlejším hřišti na stadionu na Údolní. Projekt na výstavbu je hotový, stejně jako přípravné práce.

Věci veřejné také jednoznačně podporují myšlenku převzetí všech sportovišť pod správu města. Pokud by se tomu tak nestalo, v příštím roce budou tělovýchovné jednoty ČKD Blansko, ASK Blansko a i náš fotbalový klub řešit vážné existenční problémy. Tomu musíme jednoznačně zabránit. Jedině tak se budou moci sportovní jednoty rozvíjet a budou moci použít finanční prostředky na svůj vlastní rozvoj a ne pouze na úhradu energií.

Klíčová je také rekonstrukce haly TJ ČKD, kde chybí odpovídající sociální zázemí, hlediště, palubovka je v havarijním stavu. I zde je hotový projekt, Věci veřejné se zasadí o získání financí.

Volební kampaň vrcholí. Nechceme vás zahlcovat dalším množstvím informací. Kdo nedostal časopis VV do schránky, kde jsou naše plány podrobněji popsány, může si o nich přečíst ještě nyní na internetové verzi.

Věci veřejné mají číslo 5, nejideálnější je zakřížkovat celou volební stranu. Tým, který vás nezklame a bude za vás kopat i mimo fotbalové hřiště.

Za kandidátku VV Bohumil Hlaváček



Klikni na me.